Organisatie

De wetenschappers en cyberneticus Stafford Beer was de eerste die – in de jaren vijftig van de vorige eeuw – organisatiestructuur als baseerde op de werking van het centraal zenuwstelsel en het brein van de individuele mens. Sindsdien is dat de beste manier om organisaties te structureren zoals je kan lezen in mijn boek Management Cybernetics: gezonde financi├źn en gezonde medewerkers. Er zijn dus veel parallellen tussen hoe mensen en hoe organisaties in elkaar steken. Met deze hypnotische meditatie leer je wat de overeenkomsten zijn en hoe deze samenhangen met jouw breintype.

Met deze hypnotische meditatie krijg je het ongekende vermogen om organisaties te modelleren, te structureren en te optimaliseren om vervolgens de juiste mensen op de juiste plek te zetten.

Categorie├źnblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *