Neurogram opleiding

Wanneer je alles over het Neurogram® model over breintypen wil leren, doe dan mee met de Neurogram opleiding.. Wij organiseren hiervoor de ABC-NLP en Neurogram® dagen. Dit is een driedaags programma waarbij je niet alleen alles leert over het Neurogram®, maar tegelijkertijd ook de belangrijkste ABC-NLP technieken. Het Neurogram® gaat over de biologische hardware structuur van je brein. Oftewel je Neurogramtype beschrijft de evolutionaire gedragspatronen die je met je geboorte hebt meegekregen. ABC-NLP gaat over de software van je brein. Dat wil zeggen alles wat je na je geboorte van je omgeving (ouders, leraren, de staat etc.) hebt geleerd. Vaak is het zo dat mensen negatieve gedragspatronen hebben aangeleerd. Met ABC-NLP leer je die negatieve gedragspatronen weer af en vervang je ze door positieve patronen. Qua programma gaat ongeveer ⅔ van de dagen over het Neurogram en ⅓ van het programma over ABC-NLP.

Op dag 1 beginnen we met de hele uitgebreide en gedetailleerde test om te ontdekken welk type het beste bij jouw brein past. Dit is een sterk gevalideerde test waarvan we weten dat het Bayesiaanse statistisch model dat Joost van der Leij in de afgelopen twintig jaar heeft ontwikkeld bij 94% van de deelnemers op het juiste type uitkomt. Voor de andere 6% van de deelnemers vinden we ook bijna altijd het juiste type, alleen heeft de computer dat dan niet kunnen vaststellen. Daarna gaan we op dag 1 aan de slag met een ABC-NLP techniek om nare gevoelens snel en effectief te stoppen en te vervangen door krachtige, goede gevoelens.

Op dag 2 beginnen we eerst met een ABC-NLP techniek om het verleden te neutraliseren zodat we geen last meer hebben van nare gebeurtenissen uit deze periode. Daarna doen we hetzelfde voor de toekomst. We nemen zorgen over de toekomst weg en vervangen die door een toekomstvisie die vertrouwen en rust geeft. Daarna gaan we weer verder met het Neurogram® en dan met name hoe het Neurogram® begrepen dient te worden in het licht van Cybernetic Big Five Theory.

Op dag 3 beginnen we weer met ABC-NLP. Eerst leer je de belangrijkste technieken om te stoppen met piekeren en in plaats daarvan constructief te denken. Daarna leer je de belangrijkste techniek om goede beslissingen te nemen. Tenslotte eindigen we weer met het Neurogram®. Echter, waar de eerste twee dagen over jou en je eigen persoonlijke ontwikkeling gaan, gaan we deze middag dieper in op hoe je het Neurogram® gebruikt om goed met andere mensen om te gaan. Hoe kun je beter hun emoties begrijpen en hoe kun je ze het beste beïnvloeden en motiveren om het juiste te doen.

  • Locatie Amsterdam: De Breintraining coöperatie, Binderij 7-L, 1185 ZH in Amstelveen
  • Datum: 25 SEP, 23 OKT, 20 NOV 2024
  • Tijden: van 10 tot 17 uur
  • Tarief: 500 euro per persoon. Wanneer je voor meerdere personen inschrijft, dan is het tarief 400 euro per persoon.
  • Inclusief Het Neurogram Handboek a 40 euro.
  • Inclusief een kwartaalabonnement op NLPflix a 25 euro.
  • Voor deze opleiding is er een spaarplan op NLPflix.

Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van Het Neurogram® Handboek. Omdat het Neurogram® zo verschrikkelijk handig is om te gebruiken binnen relaties, het gezin of een team, krijg je extra korting wanneer je met meerdere mensen komt. De precieze korting staat in het onderstaande formulier. Kortom, wanneer je wil leren hoe je jezelf en andere mensen echt doorgrondt, schrijf je dan in voor de Neurogram Dagen. Je inschrijven is 100% veilig omdat je altijd per email tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos kan annuleren. Kortom, doe mee met deze fantastische training en schrijf jezelf (en je naasten) meteen in:

We respect your email privacy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *