Hypnotische meditaties over het Neurogram

Hoewel niet alle hypnotische meditaties over het Neurogram gaan, zitten er zoveel hypnotische meditaties bij die wel over het Neurogram gaan dat ik heb besloten om de podcast Invloed Vergroten ook hier te hosten. In de onderstaande tabel kan je precies zien welke afleveringen over het Neurogram gaan. Uiteraard ben je van harte welkom om de hele serie te volgen. Tegelijkertijd is het ook prima mogelijk om alleen naar de aflevering die over het Neurogram gaan te beluisteren. Je kan de afleveringen die alleen over het Neurogram makkelijk vinden door in de onderstaande search box het woord “Neurogram” in te typen.

Je kan de podcast Invloed Vergroten beluisteren via elke podcast player en podcast platform of wanneer je wilt hier onder aan de pagina onder de onderstaande tabel. In de tabel is voor elke aflevering aangegeven in welke categorie de aflevering valt. Er zijn de volgende vier categorieën:

  1. Het Neurogram is mijn model over breintypen gebaseerd op Cybernetic Big Five Theory.
  2. Filosofie. Dit zijn de meest filosofische afleveringen. Tussen haakjes staat vermeld over welke filosofie het gaat.
  3. ABC-NLP. Dit is de wetenschappelijke versie van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) die we samen met de Vrije Universiteit van Amsterdam aan het ontwikkelen zijn door NLP te combineren met toegepaste gedragsanalyse. Toegepaste gedragsfilosofie is al meer dan 100 jaar een erkende wetenschap en stamt af van Pavlov en Skinner. Toegepaste gedragsanalyse is gelieerd aan het behaviorisme.
  4. Magick is ons model voor spiritualiteit. Het is atheïsme voor spirituele mensen en spiritualiteit voor atheïsten.

[table id=1 /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *