Breintype Uitzoek Middag

Enneagram handboek
Het Neurogram Handboek

Zoals altijd organiseren we de Breintype Uitzoek Middag in de vorm van een leuke workshop om het idee dat mensen geen “persoonlijkheid” hebben maar een breintype meer bekendheid te geven. Het Neurogram® is het neurowetenschappelijke model voor breintypen dat is geïnspireerd door het Enneagram, maar gebaseerd op Cybernetic Big Five Theory.

Omdat Het Neurogram® model feitelijk twee fases behelst, duurt de Breintype Uitzoek Middag twee uur. In het eerste uur doen we de drie vragen methode om in twee á drie vragen je breintype te bepalen. In het tweede uur gaan we aan de slag om in detail te kijken wat dit betekent voor hoe jij omgaat met tal van zaken zoals je emoties, macht en motivatie. Bovendien leer je welk gedrag typisch bij jouw breintype hoort. Je leert stresspatronen bij jezelf te herkennen. En je leert welke gedragspatronen tot ontspanning leiden. Je ontdekt wat je grootst valkuil is en hoe je die het beste kan vermijden.

Uiteraard krijgen alle deelnemers aan de Breintype Uitzoek Middag een gratis exemplaar van Het Neurogram® Handboek. Voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van dit prachtige boek, zie: Het Neurogram® Handboek. De korte samenvatting is, dat Het Neurogram® Handboek precies dezelfde structuur volgt als de Breintype Uitzoek Middag:

  1. Leren hoe je breintypen bepaalt.
  2. Leren wat dat vervolgens betekent voor jezelf en anderen.
  3. Leren wat de wetenschappelijke onderbouwing van het geheel is met Cybernetic Big Five Theory.

De logistieke details van deze bijzondere boekpresentatie zijn:

  • Locatie: NLP.amsterdam, Binderij 7-L, 1185 ZH in Amstelveen
  • Datum: zie formulier hieronder
  • Tijden: van 14 tot 17 uur
  • Tarief: 40 euro

Alle deelnemers krijgen dus een gratis exemplaar van Het Neurogram® Handboek. De prijs van Het Neurogram® Handboek is ook 40 euro online en in de boekhandel.

Wanneer je je wilt inschrijven voor de Breintype Uitzoek Middag vul dan het onderstaande formulier in. Inschrijven is 100% veilig omdat je altijd per email tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos kan annuleren. Kortom, doe mee met deze fantastische workshop en schrijf je meteen in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *